Compromís recorda a Latour que amb els de 2014 té una nova oportunitat per obrir els pressupostos a la ciutadania

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “li recordem al regidor d’Hisenda, Manuel Latour, que ara torna a tenir una oportunitat per a fer que els pròxims pressupostos compten amb la participació de la ciutadania, ja que fins ara han seguit un procés opac i gens participatiu”. 

Mollà ha apuntat que “el PP inaugurà el seu mandat a Elx eliminant una qüestió tan bàsica com són els pressupostos participatius, una mesura que permet a la ciutadania escollir directament on vol invertir els diners públics i davant esta actitud antidemocràtica de l’equip de govern, des de Compromís tornem a reclamar la seua posada en marxa”. 

La portaveu local ha continuat dient que “els pressupostos són uns dels documents fonamentals del govern municipal i, en este sentit, han de comptar amb la col·laboració de tota l’oposició, de les entitats i socials, en general, de tots els il·licitans i il·licitanes, que ara ni tan sols poden accedir a la proposta de l’equip de govern abans que siga aprovada”.

“Des de Compromís per Elx exigim a Latour i a l’alcaldessa, Mercedes Alonso, que expliquen per què no han posat en marxa el procés de pressupostos participatius i per què neguen la possibilitat a la gent d’opinar sobre les despeses que s’han de realitzar al municipi”, ha declarat Mireia Mollà, que ha afegit que “instem a ambdós a aclarir si pensen fer dels pressupostos de 2014 un instrument realment transparent i participatiu”.  

Arxivat en: Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *