La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “des del nostre grup parlamentari hem elevat una pregunta a la Conselleria d’Educació, per a que se’ns explique on està previst ubicar el Centre d’Iniciativa Social (CIS) que acollirà la nostra ciutat, segons ha anunciat María José Catalá”.

“Ara la consellera i el regidor d’Educació, Daniel McEvoy, juguen a distraure la ciutadania sobre si este centre de gestió privada serà o no el Princesa d’Astúries, un extrem que ara neguen, però sense aclarir en quina zona s’ubicarà aleshores este tipus de col·legi”, ha indicat.

En este sentit, Mollà ha reclamat a la Conselleria “que aclarisca una informació que la ciutadania té dret a saber i que, en tot cas, hauria de prendre’s amb la participació dels diferents agents educatius de la ciutat, que porten anys alertant de la manca d’infraestructures educatives en diferents zones del municipi”.

“Siga com siga, des de Compromís volem deixar clar el nostre rebuig a la cessió de sòl públic per construir col·legis de gestió privada i al foment de la privatització de l’ensenyament, mentre l’escola pública està sent desmantellada a colp de més i més retallades”, ha assenyalat la portaveu.

Mireia Mollà ha afirmat que “des de Compromís per Elx tornem a reclamar la construcció urgent dels centres pendents en la ciutat –col·legi número 36, col·legi número 37 i IES número 11-, però exigim que siguen de caràcter estrictament públic”.