Compromís per Elx anima a la ciutadania a participar este dissabte en la protesta contra les polítiques austericides

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha animat hui a tots els il·licitans i il·licitanes “a participar de la cassolada que tindrà lloc el pròxim dissabte, 1 de juny, contra les polítiques econòmiques i financeres que ens imposen des de la troika i que estan portant a la ciutadania normal a una situació límit i insostenible”.

Mollà ha assegurat que “és més que evident que les directrius que ens obliguen a seguir la Comissió Europea, el Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional van dirigides a acontentar determinats interessos econòmics i en contra de les necessitats de la ciutadania”.

“Parlem de retallades en sanitat, en educació, en dependència, de desnonaments, d’una reforma labora injusta, de l’onada de privatitzacions, en definitiva, d’unes mesures austericidesque carreguen el pes de la crisi sobre els que no l’han provocada”, ha destacat.

En este sentit, la portaveu de Compromís ha afirmat que “este dissabte la ciutadania d’Elx té l’oportunitat de plantar-se davant estes polítiques econòmiques, que també es desenvolupen en el plànol local, i reivindicar la protecció de les prestacions socials, mesures de reactivació econòmica i pràctiques que facen d’esta una democràcia real”. 

L’acte tindrà lloc a les 18 hores davant de l’oficina d’informació i turisme del Parc Municipal.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *