Compromís felicita a l’Elx C.F. pel seu ascens a primera divisió

Compromís per Elx felicita a l’Elx C.F. pel seu ascens a la primera divisió i dóna l’enhorabona també a tots els aficionats i aficionades pel triomf de l’equip franjiverd, que és un èxit per a la ciutat.

La portaveu, Mireia Mollà, ha afirmat que “l’ascens de l’Elx C.F. és la recompensa pel bon treball realitzat al llarg de tota la temporada i, en este sentit, cal reconèixer el mèrit de tot l’equip, que ha demostrat la seua constància, esforç i afany de superació”. 

“Des de Compromís desitgem a l’Elx C.F. que es mantinga molts anys en la primera divisió del futbol i seguisca acumulant premis i triomfs per celebrar amb tots els il·licitans i il·licitanes”, ha assenyalat Mollà.

Arxivat en: Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *