Compromís defensa la lliure expressió del professorat i recorda la gravetat de les retallades en ensenyament

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “defensem la lliure expressió del professorat per explicar les retallades que estan patint i denunciar el procés de desmantellament de l’escola pública que han posat en marxa la Conselleria i el Ministeri d’Educació i també reivindiquem el dret de tota la ciutadania a protestar davant les polítiques austericides”.

En este sentit, Mollà ha assegurat que “des de Compromís per Elx donem el nostre suport a les docents del col·legi Clara Campoamor que han estat denunciades per un reduït grup de pares per aclarir a l’aula la situació que travessa l’ensenyament públic”.

Alhora, la portaveu local ha indicat que “cal incidir en la gravetat de les mesures que s’estan prenent des de les diferents administracions i que passen per incrementar les ràtios, suprimir llocs de treball, precaritzar la situació del professorat interí, eliminació d’ajudes o tractes de favor a les escoles privades, entre moltes altres qüestions”.

“Des de Compromís per Elx entenem que allò realment greu són estes polítiques per acabar amb un sistema d’ensenyament públic de qualitat i per això creiem fonamental que tota la comunitat educativa i la ciutadania en general estiga informada sobre una situació que estem patint durament a l’actualitat, però que tindrà greus repercussions també al llarg dels pròxims anys”, ha conclòs Mollà.

Arxivat en: Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *