La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha reclamat hui a l’equip de govern “que indique a què ha destinat els 2,7 milions que el Govern central va facilitar a l’Ajuntament, a través d’un crèdit ICO, per reformar el convent de Les Clarises i construir en este edifici un centre del coneixement”.

Mollà ha assenyalat que “el tresorer municipal ja ha explicat que en 2012 l’Ajuntament disposava encara d’estos diners i, per tant, cal que el govern local ens aclarisca si esta partida ha estat utilitzada per a altres finalitats”.

Alhora, la portaveu de Compromís per Elx ha lamentat que “des de l’equip de govern del PP no s’haguera informat de que el Govern central havia denegat una tercera pròrroga per a portar a terme les obres, doncs això implica que s’han de retornar els diners i els contribuents tenen dret a saber què ocorre amb els comptes municipals”.

Mireia Mollà ha destacat “la necessitat de que el govern municipal reclame inversions per a que arriben a posar-se en marxa projectes de futur per a la ciutat, que fomenten una economia real i productiva, doncs l’equip d’Alonso ha deixat esta ciutat sense projecte estratègic i sense unes perspectives clares per als pròxims anys”.