El procés de consolidació de Compromís continua demà amb l’assemblea constituent d’Elx. Es tracta de l’acte en què es formalitzarà la posada en marxa d’este col•lectiu, que seguirà centrant el seu treball en generar una alternativa a les retallades de serveis públics i drets democràtics, en promoure una regeneració política allunyada de les corruptel•les i, en definitiva, en posar a les persones en el centre de les polítiques.

Fins ara, Compromís era una coalició electoral de partits –Bloc, Iniciativa, Verds- que van concórrer junts a les eleccions. Tanmateix, des d’un primer moment les formacions van manifestar la voluntat de dotar a Compromís d’una estructura estable i convertir-lo en una cooperativa oberta de ciutadans que ofereixen alternatives a les polítiques austericides.

En este sentit, s’ha posat en marxa un procés de constitució dels diferents òrgans de Compromís. Durant el mes de gener es van crear les assemblees comarcals, com és el cas del Baix Vinalopó, on va ser escollit portaveu Ignasi Candela, i ara és el torn de les assemblees locals.

Estes estructures locals estan formades per una Executiva composada per un secretari-portaveu i responsables de les àrees d’Organització, Finances, Comunicació, Institucional, Sectorials i Joves, més les que cada col•lectiu vulga afegir. Els coordinadors seran escollits demà mitjançant una votació.

A més, l’assemblea de Compromís per Elx triarà demà també als representants del col•lectiu en el Consell General de Compromís, el màxim òrgan de la formació. El col•lectiu d’Elx comptarà amb tres representants a este òrgan, ja que Elx és la tercera ciutat del territori en número d’habitants.

L’assemblea constituent de Compromís per Elx tindrà lloc a les 19.30 hores a la seu de la formació, carrer Teodor Llorente, 19. L’acte és obert a tota la ciutadania. Els mitjans de comunicació seran atesos al finalitzar la reunió.