La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha criticat hui “que l’equip de govern del PP haja decidit deixar a la FAPA Elx sense una seu on portar a terme les seues activitats, una decisió que respon a qüestions ideològiques, doncs no hi ha ni un sol argument que justifique este desallotjament”.

Mollà ha indicat que “esta decisió se suma a la sèrie de mesures que l’equip de Mercedes Alonso ha pres contra l’entramat associatiu de la ciutat des que començà a governar i, en este sentit, considerem patètica esta actitud del govern municipal, que mira pels seus interessos partidistes, en lloc de guiar-se per les necessitats ciutadanes”.

“És evident que amb esta mesura Alonso tracta de castigar una associació que s’ha mostrat crítica amb les retallades de la Generalitat en matèria educativa”, ha apuntat la portaveu, per a qui “l’equip de govern prefereix tapar les vergonyes dels seus companys de partit a València, abans que sumar-se a les justes reivindicacions de les mares i pares dels alumnes”.

Alhora, Mireia Mollà ha afirmat que “és vergonyós que l’Ajuntament es dedique a deixar associacions sense un lloc per a reunir-se i, per contra, estiga regalant espais públics a entitats privades, com és el cas de la cessió gratuïta del antic palau de justícia a la universitat privada CEU-San Pablo”.

Per tot això, la portaveu de Compromís per Elx ha reclamat que “l’equip de govern permeta a FAPA Elx seguir reunint-se a la seua seu del carrer Abadia i abone d’una vegada el deute pendent que té amb esta associació corresponent a la subvenció de 2010”.