Mollà: “L’atur a Elx no se soluciona amb canvis de nom, sinó amb un diàleg amb tots els agents socials i amb una aposta decidida per les polítiques actives d’ocupació”

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “el problema de l’atur a Elx no se soluciona perquè es facen canvis de nom, com el que ha sofert el Consorci Local per l’Ocupació, sinó amb un diàleg real amb tots els agents socials i amb polítiques decidides per activar l’ocupació a la ciutat”.

Mollà ha apuntat que “és incomprensible que el regidor d’Empresa i Ocupació, Luis Ángel Mateo, s’ocupe de fer canvis en este organisme, però després l’Ajuntament no aporte recursos econòmics suficients i es reduisca la partida destinada a generar treball”.

La portaveu ha assenyalat que “l’equip de Mercedes Alonso no té voluntat d’obrir un diàleg real amb els agents socials d’Elx per buscar una solució als més de 37.000 aturats i segurament no ho fa perquè no té cap proposta a fer ni cap projecte que oferir-los, com ha demostrat des que començà a governar”.

“Tenim una alcaldessa que no compta amb cap projecte de futur per a Elx i un regidor d’Hisenda, Manuel Latour, que ha confiat la posada en marxa de programes d’ocupació a possibles subvencions que arriben en un futur, però que no tenen ni la mínima confirmació”, ha destacat.

Mireia Mollà ha lamentat que “Alonso seguisca l’estela de Fabra i Rajoy i, en lloc de reactivar l’economia local apostant pels nous jaciments d’ocupació es limite a retallar el pressupost en els programes més bàsics, un comportament que dóna mostra de la seua incapacitat i de la poca voluntat que té este equip de govern de treballar per recuperar l’economia productiva a la ciutat”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *