Mollà: “Ni una bandera de 10×7 va a tapar la mala gestió de Mercedes Alonso al capdavant de l’Ajuntament d’Elx”

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “ni una bandera de deu per set metres va a aconseguir tapar la mala gestió de Mercedes Alonso al capdavant de l’Ajuntament, així que li recomanem que deixe de perdre el temps en fastos com este que l’únic que fan és empobrir més les arques municipals”.

Mollà ha indicat que “Alonso ha plantat esta bandera d’Espanya de grans dimensions al passeig de l’Estació perquè no té una altra cosa oferir als ciutadans, tracta d’amagar la seua incapacitat per governar amb estos gestos desmesurats, però cal recordar-li que els il·licitans i il·licitanes ja s’han adonat de que només sap vendre fum”.

“El capritx de l’alcaldessa es fa a costa dels diners públics i, en este sentit, volem que l’equip de govern del PP aclarisca quants diners ha costat la insígnia i quin cost té el seu manteniment, doncs tota la ciutadania té dret a saber-ho”, ha afegit.

La portaveu de Compromís per Elx ha recordat que “l’Ajuntament d’Alacant va deixar d’assumir el manteniment de la bandera d’Espanya que hi ha a la plaça del Mar perquè cada vegada que havia que canviar-la pel seu deteriorament, i això era múltiples ocasions a l’any, havia de pagar 600 euros de les arques municipals”.

“És vergonyós que l’equip de govern del PP li diga a la ciutadania que no hi ha diners per a mantenir els serveis bàsics i puge les taxes i impostos i després es gaste els diners en qüestions secundàries”, ha conclòs.

Arxivat en: Llibertat i Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *