La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha criticat hui “que l’equip de govern del PP haja decidit tancar les sales d’estudi de la ciutat durant dues setmanes del mes d’agost, del 7 al 19, quan hi ha molts estudiants que tenen els exàmens de recuperació els primers dies de setembre”.

Mollà ha indicat que “els estudiants van a tenir pràcticament impossible accedir a un lloc d’estudi durant el mes d’agost, doncs per primera vegada tanca la sala d’estudi de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i, a més, es baixa la persiana de les sales d’estudi municipals”.

La portaveu de la coalició local ha apuntat que “amb esta mesura l’Ajuntament demostra molt poca sensibilitat amb els estudiants, doncs molts d’ells han d’enfrontar-se als exàmens de setembre en només unes setmanes, de manera que d’agost és un dels mesos en què més us fan d’estes sales”.

“L’equip de Mercedes Alonso ja va reduir l’horari d’estes instal·lacions i ara pren esta decisió que des de Compromís entenem que és totalment equivocada”, ha assegurat Mollà, per a qui “el tancament de les sales, al que se suma el de diverses biblioteques de la ciutat, demostra la poca importància que dóna el PP a les dotacions municipals”.

En este sentit, la portaveu de Compromís per Elx ha demanat a l’equip de govern del PP que “reconsidere esta decisió i mantinga obertes les sales durant tot el mes per tal de que els estudiants compten amb un lloc adequat per l’estudi i garantisca el manteniment d’estos centres en el futur”.