L’assemblea local de Compromís aprova per unanimitat la portavocia de Marina González i Marian Campello. Compromís per Elx renova la seva executiva local per a la nova etapa que s’inicia amb molta força i il·lusió i amb un impuls molt important en aquesta legislatura amb la primera consellera il·licitana, Mireia Mollà, a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Transició Ecològica i Emergència Climàtica i el també il·licità, el director general de Transició Ecològica de la dita Conselleria, Antonio García Díez.

L’assemblea local va aprovar per unanimitat en la vesprada d’ahir, dilluns, la nova executiva local per seguir treballant en el projecte de municipi iniciat en la passada legislatura i continuar avançant en les polítiques d’inclusió i sostenibilitat.

Compromís vol que l’organització del partit siga oberta a la ciutadania, participativa i fer un bon acompanyament als dos regidors que representen a Compromís a l’Ajuntament d’Elx, Felip Sànchez i Esther Díez.

En aquest sentit, l’executiva local queda constituïda amb Marina González i Marian Campello en el càrrec de portaveu; Víctor Moreno i Andreu Cañadas en Organització i Finances; Hèctor Cámera i Pascual Ruíz en Institucional; Maria de la Torre i Marina González en Comunicació. Les persones vocals de la nova executiva són Clara Jaén, Sandra Monserrat, Lluís Martínez, Juan Pedro Soriano, Felip Sánchez i Esther Díez.