Compromís exigim a l’Ajuntament d’Elx que inicie les accions administratives que puguen derivar de l’actuació de l’empresa Aparcisa donat que ahir va cometre unes obres al Mercat Central sense el permís municipal corresponent per realitzar un sondeig geotèrmic per comprovar la cimentació de l’edifici.

 

Per a Compromís, “una empresa que actua al marge de la legalitat i a plena llum del dia no és de fiar, no és una empresa seriosa i ens envaeix la desconfiança. Si comencen unes obres a plena llum del dia sense el permís municipal, quantes coses seran capaços de fer quan no els puguem vore?”, s’hi ha qüestionat la portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà.

 

“Sol·licitem a l’Ajuntament que inicie els tràmits oportuns derivats d’aquesta qüestió que al nostre paréixer és molt greu i afegeix més obscuritat al projecte del Mercat Central concebut per l’exalcaldessa popular Mercedes Alonso”, ha manifestat Mollà qui ha recordat que “Compromís no reforçarem cap iniciativa que consolide un projecte de mercat que per a nosaltres és una estafa i no vetla pels interessos públics de la ciutat”.