El Consell de la Igualtat instarà a l’Ajuntament a treballar per la perspectiva de gènere en el PGOU

La portaveu de Compromís per Elx, Tamara Martínez Lidón, hi ha proposat al Consell de la Igualtat Municipal que des d’aquest òrgan s’inste a la corporació municipal a treballar des de la perspectiva de gènere en la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU).

La proposta ha estat acceptada i des del Consell es treballarà en aquesta línia perquè la nova ordenació del municipi siga més justa.

De la mateixa manera que des del Pressupost Participatiu es treballa des de la perspectiva de gènere, el Consell de la Igualtat desenvoluparem aquesta línia amb l’objectiu de fer d’aquesta una ciutat més igualitària. Elx ja camina per la senda de la igualtat com ho està demostrant amb la feminització dels carrers i jardins i aquesta serà una mesura més de la que ens sentirem tots i totes molt orgullosos”, ha assenyalat la portaveu qui ha afegit que “la importància de la perspectiva de gènere enfocada a l’urbanisme i a la construcció de la nostra ciutat és fonamental per eliminar les barreres del disseny de les ciutats actuals i respondre a les necessitats de tots i totes”. 

Arxivat en: elx, feminisme, igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *