Mollà: “Necessitem unes línies ferroviàries dignes per frenar la pèrdua de passatgers”

La política d’infraestructures de Foment està totalment en contra dels interessos de la província i les comarques del sud que fa 25 anys esperen que els modernitzen les línies del tren

La portaveu del grup municipal de Compromís i diputada en les Corts, Mireia Mollà, ha lamentat que les últimes dades oferides per Renfe, “ens donen una vegada més la raó i és que les polítiques d’infraestructures de Foment marginen a les comarques del sud i ens aboquen a utilitzar altres mitjans de transport, fet que demostra el descens de passatgers del tren”.

Segons publicava ahir el diari Informació, les últimes xifres de Renfe mostren l’absència dels últims anys. En un informe de 2915, el nucli de rodalia Alacant-Múrcia va registrar un descens de 130.000 de passatgers en un any.

Des de Compromís anem reclamant l’electrificació de les vies, una de les úniques infraestructures del país que es troba en aquesta situació i l’única de tot l’arc mediterrani sense modernitzar, la creació d’una doble via, a més soterrant-la en les zones que siga necessari. “Tenim molt clar la importància d’aquesta línia que transporta més de 2,8 milions de passatgers cada any, fet que la converteix en una infraestructura especialment demanada i rendible. Malauradament, es troba en un estat obsolet”, ha manifestat la portaveu.

“La modernització d’aquesta línia Alacant-Múrcia i la seua adequació és una de les grans assignatures pendents del Ministeri de Foment des de fa més de vint anys. A més, el ferrocarril que uneix Elx i Alacant seria la base perfecta per l’execució d’un accés ferroviari amb connexió amb l’aeroport de L’Altet, que hui bat un nou rècord de passatgers superant les previsions del mateix aeròdrom arribant als 12 milions de passatgers”, hi ha conclòs Mollà.

 

Arxivat en: accessos, Transport Públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *