Mollà, satisfeta per l’aposta del Consell per modernitzar IFA

La diputada en les Corts per Compromís i regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Elx, Mireia Mollà, ha mostrat la seua satisfacció pel milió d’euros que destina el Consell per l’adequació del Pavelló 1 de l’Institut Ferial d’Alacant (IFA) i que “modernitzarà les seues instal·lacions adaptant-les als temps que corren i enfocant-les de cara als nostres sectors productius”.

“És molt important per a Elx comptar amb aquest reforç del Consell perquè IFA ha d’estar preparada per a l’atracció d’esdeveniments i per a les nostres pimes. Volem que es convertisca en un punt de referència i vertebració de la nostra economia, un centre de trobada d’empreses estrangeres i mirant sempre cap els nostres sectors productius tradicionals”, ha assenyalat Mollà qui ha recordat “el punt estratègic” en què es troba la institució, entre les ciutats d’Elx i Alacant, al que s’afegeix l’aeroport de L’Altet, “infraestructura que requereix connexions via tren per interrelacionar ambdues ciutats, la fira i l’aeròdrom, fet que suposaria un gran benefici per als nostres sectors productius”.

El Ple del Consell ha autoritzat aquest conveni entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i IFA per col·laborar en l’adequació del recinte ferial, dotar-lo d’unes infraestructures modernes i competitives i que permeten oferir a visitants i expositors un espai adequat per a l’organització de fires comercials i altres esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica i empresarial.

Arxivat en: elx, empresa, europa, exportacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *