Compromís per Elx organitza la xarrada, ‘LGTBfobia molt fet, molt per fer’

Compromís per Elx ha organitzat per a aquest dijous a les 19 hores la xarrada ‘LGTBfobia molt fet, molt per fer’, que es celebrarà a la cafeteria Malasaña en el carrer Major de la Vila nº 29.

Els ponents, la coordinadora de les comarques d’Alacant LGTB Compromís, Eloisa Sarrió, i el regidor de Compromís per València Sergi Campillo, tractaran aquesta problemàtica que encara suposa una enorme dificultat per a moltes persones. La xarrada la presentarà el regidor de Compromís per Elx, Antonio García.

Eloisa Sarrió, advocada activista LGTBI i feminista, vol ajudar a construir una Comunitat Valenciana “millor, igualitària y respectuosa amb la diversitat”. Sergi Campillo, també activista pels drets de les lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals des de fa més de 15 anys, “i amb una gran ànima ecologista”.

I que millor manera de lluitar contra una xacra com aquesta que exposant i debatent les possibles solucions i actuacions. Des de Compromís animem a tots els il·licitans i totes les il·licitanes a participar d’aquesta xarrada oberta a tots els ciutadans i entre tots dir ben fort: no a la LGTBfobia!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *