Compromís per Elx expressa el seu més profund malestar davant les informacions aparegudes respecte a l’autèntica motivació de la dimissió de la regidora socialista Purificación Vives.

Durant dies se’ns ha relatat que les raons de la dimissió de la regidora van ser estrictament personals i familiars ens ha sorprès aquest fet” afirma Mireia Mollà, portaveu del grup municipal.

La regidora socialista de Mercats, Obertures, Majors i Tercera Edat va presentar la seua dimissió dimarts passat per raons “estrictament personals” tal com admetia en un comunicat.

Avui apareixen noves declaracions d’aquesta asseverant que l’autentica motivació per a abandonar els seus càrrecs és la situació laboral del seu marit, el qual posseeix una empresa sense llicència d’apertura.

El nostre grup era desconeixedor dels fets relatats i al reconèixer la realitat entenem objectiva la motivació i ens complau la dimissió ja que creiem incompatible l’exercici del seu càrrec públic i competències amb la situació generada” ha expressat Mollà

Però malgrat açò, mostrem el nostre rebuig a la falta de comunicació que dels mateixos s’ha fet pels nostres socis de govern socialistes i demanarem explicacions en la pròxima reunió de l’equip de govern” ha conclòs.