Els quatre regidors de Compromís per Elx assumiran les àrees de sostenibilitat ambiental i participació ciutadana en el nou govern municipal. D’una banda, Antonio García serà el titular de Medi Ambient, Medi Rural, Parcs i Jardins, Palmerar, Eficiència Energètica i Aigües.

 

Alhora, Felip Sànchez serà el responsable de Participació, òrgans municipals, processos de participació i associacionisme. Per la seua banda, Mireia Mollà assumirà Relacions Institucionals. I Esther Díez serà l’encarregada de Mobilitat Urbana, Comunicació i Responsabilitat Social.

 

En este sentit, la portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assenyalat que“es tracta de dues àrees que volem que tinguen un caràcter transversal i que ens permetran elaborar polítiques per garantir que el nostre siga un municipi més transparent, més participatiu i més sostenible”.

 

“Entenem també que estes àrees són fonamentals a l’hora de dissenyar un model de futur per a Elx que faça de la nostra una ciutat més amable, més habitable, més democràtica, més neta, més justa i assegure una millor qualitat de vida dels seus habitants”, ha apuntat Mireia Mollà, que ha afegit que, “en tot cas, estem davant un govern plural i coral que prendrà les decisions de manera col·lectiva”.

 

Pel que fa a les tinences d’Alcaldia, Antonio García serà el primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Elx, mentre que Felip Sànchez serà el quart tinent d’Alcalde. Cal recordar que, en el cas del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà serà la portaveu i Esther Díez la portaveu adjunta.