La candidata de Compromís a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “en Compromís per Elx portem molt temps preparant-nos per a este moment i esta és precisament nostra gran basa, que hem fet política des de la valentia i l’esforç i que la gent ha pogut veure la nostra preparació, el desenvolupament de les propostes i de la labor de la fiscalització que hem realitzat fins i tot estant fora de l’Ajuntament”.

 

Mollà ha realitzat aquestes declaracions durant la roda de premsa que ha oferit hui, al costat d’Antonio García i Felip Sánchez, número dos i tres de la candidatura respectivament. En ella, la candidata a l’Alcaldia ha destacat que “esta tasca l’hem realitzat amb molta il·lusió, treball, constància i rigorositat i amb propostes molt realistes”.

 

“Esta bagatge és el que posem damunt de la taula perquè els il·licitans i il·licitanes ens tinguen en compte a l’hora de decidir el canvi polític que esta ciutat necessita per a recuperar les institucions i acostar-les a la ciutadania després de quatre anys de ruptura absoluta de tots els ponts de diàleg amb la societat civil organitzada, siga de l’àmbit social, sindical o fins i tot econòmic”, ha assenyalat.

 

Mireia Mollà ha ressaltat que “esta ruptura també s’ha produït no solament amb la resta d’organitzacions polítiques per la voluntat del PP d’imposar les seues decisions amb autoritarisme, és que fins i tot s’ha produït en el mateix grup municipal”.

 

“Per això, el primer que diem a la ciutadania és que anem a treballar perquè el canvi siga real, perquè Compromís estiga present en la pròxima corporació de manera decisiva, perquè les nostres veus i treball es desenvolupen de manera positiva i amb la premissa que anem a reconstruir els ponts de diàleg amb tots els sectors de la societat, doncs para nosaltres no hi ha ningú que valga menys en aquesta ciutat”, ha apuntat.

 

Al mateix temps, la candidata de Compromís a l’Alcaldia ha afirmat que “considerem que Elx és un municipi decisiu en l’eixida de la crisi de tota la Comunitat Valenciana i, per això, també serem igualment combatius i treballadors des del Govern de la Generalitat per a fer d’esta ciutat un referent de la recuperació econòmica”.

 

Finalment, Mireia Mollà ha lamentat que“Mercedes Alonso s’haja negat a participar en els debats que ja s’han celebrat entre els candidats a l’Alcaldia i tampoc vaja a participar en els pròxims, segons sembla, doncs d’esta manera el PP nega als il·licitans i il·licitanes la possibilitat de tenir un debat transparent i plural per a decidir sobre el futur del nostre Ajuntament”.