La candidata de Compromís a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “volem mostrar tot el nostre recolzament a les treballadores de la neteja de centres escolars que han denunciat que l’empresa adjudicatària no està netejant les hores estipulades al plec de condicions i, al mateix, temps exigim a l’equip de govern que garantisca el compliment d’allò establert al contracte”.

 

Mollà ha indicat que “esta situació afecta de manera directa als treballadors i treballadores que es veuen obligats a realitzar esforços extra per a que les aules i dependències escolars queden en condicions, però també als alumnes d’estos centres que pateixen una manca de neteja per este incompliment del servei”.

 

“Parlem d’aules on conviuen diàriament xiquets i xiquetes i que, per tant, necessiten d’una higiene en màximes condicions”, ha subratllat la candidata a l’Alcaldia d’Elx.

 

En este sentit, Mireia Mollà ha destacat que “l’equip de govern només es va preocupar en el seu moment de fer-se autobombo amb la rebaixa en la contracta del servei de la neteja, quan ara veiem que el que ocorre és que no s’està prestant el servei en les condicions acordades, amb el consegüent perjudici per a les comunitats educatives dels centres afectats i a la resta de ciutadans i ciutadanes d’Elx, que paguem el servei amb els nostres impostos”.

 

“Per tant, exigim a l’equip de Mercedes Alonso que torne a realitzar una comprovació sobre el servei que s’està portant a terme i assegure que no s’estan defraudant diners públics i que estos centres es netegen de manera correcta”, ha conclòs.