Compromís per Elx organitza este diumenge, 15 de març, una visita al pantà d’Elx amb l’objectiu de posar en valor este enclavament del terme municipal i, alhora, reivindicar la recuperació de les infraestructures i del paisatge.

 

En este sentit, la candidata de Compromís a l’Alcaldia, Mireia Mollà, ha assenyalat que “reivindicarem, entre altres qüestions, la necessitat de recuperar les infraestructures hidràuliques històriques, la reparació de la comporta de la presa el sanejament integral del riu Vinalopó, la restauració paisatgística de l’entorn i la protecció de tot el conjunt”.

 

“No podem permetre per més temps la degradació d’un entorn tan important per al nostre municipi i, per tant, animem als il·licitans i il·licitanes a participar d’esta eixida en la que comptarem amb la participació d’un enginyer superior de camins, canals i ports; dos biòlegs que han treballat a la zona des de fa dècades, naturalistes, experts en patrimoni i usuaris de la Sèquia Major, entre altres”, ha afegits.

 

El punt de trobada de l’eixida serà en l’estació d’autobusos a les 9.30 hores. L’activitat es planteja com una eixida per a tota la família, amb desplaçament en automòbils particulars fins un punt determinat, des d’on continuarem a peu. El recorregut a peu no és massa llarg i la dificultat és mitjana.