Membres de Compromís per Elx han estat durant este matí a la plaça de Madrid repartint informació sobre el procés de primàries que la formació posa en marxa per a configurar les llistes electorals municipals i autonòmiques de cara a les eleccions de 2015.

 

En el cas d’Elx, poden participar les persones majors de 16 anys residents en el municipi que s’inscriguen abans del 21 de gener en la pàginaprimaries.compromis.net o mitjançant els formularis que es poden trobar a la seu de Compromís, al carrer Teodor Llorente, 19, planta baixa.

 

Les votacions tindran lloc per internet el 28, 29 i 30 de gener i de manera presencial el 31 de gener en la seu de Compromís per Elx. Els ciutadans i ciutadanes poden participar en la votació a la Presidència de la Generalitat, en l’elecció de la llista autonòmica per la circumscripció d’Alacant i en la confecció de la llista electoral d’Elx. La inscripció és lliure i gratuïta.

 

En este sentit, des de Compromís han animat a la ciutadania “a participar d’un procés totalment obert i transparent que posem en marxa per a desenvolupar el nostre projecte polític de la mà de la ciutadania, un projecte polític que busca canviar les polítiques que s’estan realitzant a l’Ajuntament d’Elx i al Govern de la Generalitat”.

 

“Cal retornar la dignitat a les nostres institucions, desenvolupar mesures per garantir la justícia social, consolidar l’economia productiva, atendre l’emergència social, assegurar la participació de la ciutadania en les decisions polítiques, protegir el nostre medi natural i treballar per uns serveis públics i de qualitat”, han assegurat des de la formació.