La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “ara que el regidor d’Hisenda, Manuel Latour, es troba elaborant els pressupostos municipals per a 2015 li tornem a exigir que recupere els pressupostos participatius, una eina democràtica que el PP va eliminar sense cap justificació”.

 

Mollà ha assenyalat que “uns pressupostos participatius permeten als veïns i veïnes escollir en què volen invertir els diners públics i, davant esta qüestió, l’únic motiu per suprimir-lo és la negativa de l’equip de govern a obrir els processos públics a la ciutadania”.

 

“Des del començament de la legislatura hem comprovat com l’equip de Mercedes Alonso ha anat suprimint tots els mecanismes participatius amb què comptava el consistori, una actitud lamentable que evidencia que este govern municipal té por a que els ciutadans i ciutadanes expressen la seua opinió”, ha afegit.

 

La portaveu local ha assenyalat que “des de Compromís seguim treballant amb eines de participació a les que la ciutadania pot accedir a través de la web decidimelx.org, ja que davant l’opacitat del PP, cal obrir finestres i articular mecanismes per a que totes les persones puguen expressar la seua opinió”.