La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “l’equip de govern no va notificar els veïns i veïnes de les pedanies que la Comissió Nacional de Mercats i Competència (CNMC) avisà de que en 2012 suprimiria el repartiment de correus per domicili”.

“Este avís es portà a terme en 2012 i de nou en 2013, però el govern local de manera incomprensible no va traslladar esta qüestió i, per tant, els veïns i veïnes no han pogut portar a terme els recursos oportuns per a evitar esta situació que, segons Correus, es materialitzarà en setembre”, ha indicat.

Mollà ha apuntat que “l’equip de govern ha de donar explicacions al respecte, perquè la seua desídia és injustificable, i, per tant, els veïns i veïnes tenen dret a saber per què l’equip de govern ha portat a terme este desistiment de funcions”.

En este sentit, la portaveu local ha assenyalat que “cal que ara l’Ajuntament pose en marxa tots els tràmits que tinga a la seua mà, doncs consistoris com el d’Orihuela van a presentar un recurs contenciós administratiu a la decisió del CNMC per tal que es prenguen mesures cautelars i Correus no suprimisca el servei”.