Compromís pregunta a Medi Ambient pels tràmits de la planta solar dels Bassars

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha indicat hui que “anem a registrar diverses preguntes parlamentàries per a que la Conselleria de Medi Ambient explique en quin punt es troben els tràmits per a la construcció d’un hort solar a la partida dels Bassars, un dels projectes estrela de Mercedes Alonso del que no sabem res”.

Mollà ha indicat que “en la presentació del projecte l’alcaldessa explicava que este hort solar, que anava a ser un dels més grans d’Espanya i generaria 500 llocs de treball, començaria a construir-se a finals de 2013, però a dia de hui no tenim cap notícia al respecte”.

En este sentit, la diputada i portaveu local ha apuntat que “com que l’Ajuntament es nega sistemàticament a donar explicacions sobre la seua gestió, anem a preguntar directament a la Conselleria de Medi Ambient sobre l’estat dels permisos que ha sol·licitat el consistori i veure si així podem conèixer el motiu d’este retard”.

“Portem ja tres anys de legislatura en els que l’eix central han estat els projectes privatitzadors de Mercedes Alonso, és a dir, el regal de sòl públic per a interessos privats, així com els grans anuncis que després han quedat en res, com és el cas de l’hort solar, mentre segueix sense existir un pla estratègic de futur i sostenible per al nostre municipi”, ha conclòs Mireia Mollà.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *