Des de Compromís per Elx han afirmat hui que “animem a la ciutadania a participar en la manifestació convocada demà per la Plataforma per l’Ensenyament Públic, a les 18 hores en la plaça de Baix, per reivindicar una escola pública de qualitat i rebutjar les privatitzacions en l’ensenyament públic”.

El col·lectiu indica que “davant la supressió d’unitats escolars, l’augment de les ràtios, l’impagament de beques, la pujada de les taxes universitàries, les retallades en professorat i en la resta d’àmbits del sistema públic d’ensenyament i la privatització de béns públics, com ocorre amb el CIS d’Altabix, és important que els ciutadans i ciutadanes defensem l’educació pública i de qualitat com un servei bàsic”.

En este sentit, des de Compromís per Elx han destacat que “ara més que mai cal defensar la importància de comptar amb un sistema d’ensenyament públic potent, de qualitat i en el que quede garantit l’accés de tota la ciutadania”.

Al mateix temps, des del col·lectiu han lamentat que “el regidor d’Educació, Daniel McEvoy, continue amb els seus atacs a la llibertat d’expressió, com ha demostrat amb el cas de l’article escrit pel membre de la Plataforma per l’Ensenyament Públic Felip Vicedo”.

“Malauradament McEvoy centra la seua tasca en arremetre contra aquells que pensen diferent a ell i mentrestant no es preocupa per reivindicar davant del Govern valencià les mancances dels centres educatius d’Elx ni treballa per defensar un sistema públic de qualitat al nostre municipi”, han conclòs des de Compromís per Elx.