La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha proposat hui que “l’equip de govern es pose a treballar ja en la creació de menjadors escolars durant els mesos d’estiu, per a que quan acabe el curs escolar els alumnes de famílies més necessitades tinguen assegurada una alimentació adequada”.

Mollà ha recordat que “l’any passat des de Compromís per Elx registràrem una moció en l’Ajuntament en este sentit, però la proposta fou ignorada pel govern municipal, i, per tant, este any tornem a reclamar que es pose en marxa esta iniciativa que entenem que és més que necessària”.

La portaveu local ha destacat que “en molts casos el menjador escolar és l’únic que assegura que els xiquets reben una alimentació de qualitat i en proporció suficient, ja que per a moltes famílies que no poden fer front a la crisi, resulta difícil proporcionar als fills un menjar en condicions”.

Mireia Mollà ha afegit que “no ens val la resposta de que ja existeixen menjadors socials a la ciutat, doncs el marc d’un menjador escolar permet als xiquets i xiquetes rebre estes ajudes d’una manera no estigmatitzada i en un context de quotidianitat”.

Per tant, la portaveu de Compromís ha indicat que “no entendríem que el govern municipal tornara a mostrar-se en contra d’esta proposta, que sí han aprovat altres administracions com la Diputació de València”.