Compromís considera lamentable la negativa del PP a crear un menjador escolar per als mesos d’estiu

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “és del tot lamentable que l’equip de govern s’haja negat a crear un menjador escolar durant els mesos d’estiu per assegurar una alimentació adequada a molts xiquets de famílies necessitades, tal i com vam reclamar des de Compromís recentment”. 

Mollà ha explicat que “des de Compromís alertàrem de que en molts casos el menjador escolar és l’únic que assegura que els xiquets reben una alimentació de qualitat i en proporció suficient, ja que per a moltes famílies que no poden fer front a la crisi resulta difícil proporcionar als fills un menjar en condicions”. 

“Davant esta situació registràrem una moció a l’Ajuntament per reclamar que posara en marxa un menjador escolar durant els mesos d’estiu per a estos xiquets i xiquetes, una petició que l’equip de Mercedes Alonso ha ignorat”, ha destacat la portaveu local, que ha afegit que “a més, ahir el PP va mostrar-se en contra d’una proposta semblant plantejada al ple”.    

En este sentit, Mireia Mollà ha afirmat que “el grup popular ha deixat clar que este assumpte no és una prioritat per a ells; que no van a posar-se mesures per solucionar, al menys en part, un problema d’extrema gravetat i del que vénen alertant els experts en educació des de fa temps”.   

“No podem entendre com el govern municipal d’Elx considera que este no és un problema real, quan administracions com la Diputació de València han reconegut la gravetat d’este cas i han aprovat ajudes per a posar en marxa este tipus de serveis i, per això, exigim a l’equip de Mercedes Alonso que canvie la seua postura i reconega la necessitat d’implantar estos menjadors escolars durant l’estiu”, ha apuntat la portaveu de Compromís.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *