Compromís per Elx critica un servei deficient en les piscines públiques per manca de personal

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha criticat hui que “les piscines públiques descobertes estiguen comptat amb un servei deficient perquè el nombre de treballadors contractats és insuficient i no permet oferir un servei en condicions als usuaris”.

“L’equip de govern del PP va decidir adjudicar el manteniment de les piscines a una empresa privada, que va anunciar que en un principi contractaria només cinc persones, davant les més de trenta que l’Ajuntament venia contractant per realitzar esta feina durant la campanya d’estiu”, ha explicat Mollà.

La portaveu ha indicat que “esta xifra de treballadors és clarament escassa per cobrir la feina de les piscines i així ho demostra el fet de que alguns d’estos empleats hagen hagut de recórrer als seus familiars per a que vagen a les piscines i els ajuden en la seua feina, ja que es veuen desbordats”.

“Esta situació és realment vergonyosa i demostra una actitud totalment irresponsable per part de l’equip de Mercedes Alonso, que està permetent una devaluació dels serveis públics de la ciutat fins límits com els que ara estem criticant”, ha denunciat Mireia Mollà.

La portaveu de Compromís per Elx ha afirmat, a més, que “l’argument de l’estalvi per justificar la privatització i reducció de serveis és totalment fals, doncs amb els 62.000 euros que ha acabat establint el plec de condicions –i no 40.700 euros, com digué el regidor d’Esports, Daniel Rubio- s’haguera pogut contractar a 12 persones de la borsa municipal”.

“El PP està fent que els il·licitans i il·licitanes deixen d’utilitzar les piscines municipals descobertes, doncs a este servei deficient s’ha de sumar l’augment d’un 140% en l’entrada i el tancament de diverses piscines”, ha criticat Mireia Mollà, que ha demanat que “quan acabe la temporada, Alonso diga públicament les xifres d’usuaris d’estes instal·lacions”.

D’altra banda, la portaveu de Compromís per Elx ha proposat que “s’amplie l’horari de les piscines, ja que els usuaris tenen molt limitat l’ús entre setmana a causa de les cursets de natació”.

Arxivat en: Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *