La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que la coalició “exigeix hui, 1 de maig, que el PP canvie el rumb de les seues polítiques econòmiques a nivell local, però també autonòmic i estatal, perquè l’eixida a la crisi que ells proposen ens està passant factura als treballadors i als aturats”.

Mollà ha realitzat estes declaracions durant la manifestació de l’1 de maig que ha tingut lloc hui a Elx i en la que també ha estat present la regidora de Compromís per Crevillent Aitana Mas, entre altres membres de la coalició dels dos municipis.

La portaveu de Compromís per Elx ha explicat que “eixim hui al carrer per acompanyar als treballadors en la defensa dels seus drets, que estan veient-se atemptats pels diferents governs, i al mateix temps per a fer visible el que per al PP és invisible, el gran nombre d’aturats”.

“A una població com Elx tenim més de 36.000 persones sense treball i entre elles i un índex d’atur juvenil insuportable”, ha apuntat Mollà, que ha assenyalat que “més de 6.600 joves menors de 29 anys de la nostra ciutat no troben un treball ni un futur”.

La portaveu local ha afegit que “sembla mentida que este PP que anava a fer possible la creació d’ocupació en la nostra ciutat, a nivell autonòmic i també a nivell estatal ara diga que amb les seus mesures fins i tot es van a destruir llocs de treball i per això exigim que es canvie el rumb d’estes polítiques econòmiques, basades únicament en retallades i que no es preocupen de reactivar l’economia”.