La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, s’ha mostrat hui en contra de la pujada de preus per als usuaris de les piscines municipals descobertes, “doncs un augment del 140% en estos tiquets -que fan que l’entrada puje de 1,25 euros a 3 euros- es un increment desorbitat”.

“En este context de crisi, augmentar el preu de l’entrada a les piscines municipals fins estos límits provocarà que moltes persones i conjunts sencers de famílies que utilitzaven estes instal·lacions precisament per ser econòmiques deixaran de fer-ho”, ha assegurat Mollà.

En este sentit, la portaveu local de la coalició ha indicat que “esta mesura farà fallida, com la pujada del preu del bus, perquè ambdues guarden el mateix plantejament erroni i no contemplen la disminució d’usuaris que es registrarà per l’augment dels preus i que faran que la recaptació que faça l’Ajuntament serà menor”.

A més, la portaveu, que ha recordat que “l’augment s’inclou dins la pujada general que l’equip de Mercedes Alonso ha fet de les instal·lacions esportives”, ha indicat que “des del PP han volgut vendre que, com a contrapartida, es baixa el preu de les piscines cobertes, però el que no han dit és que han pujat els cursos de natació, que han passat de costar 30 euros per a 4 setmanes a valdre 32 euros per 3 setmanes”.

“Des de Compromís per Elx entenem que este augment del preu dels serveis públics té com a vertader objectiu reduir el número d’usuaris, el que serviria a Mercedes Alonso per justificar el seu desmantellament”, ha advertit Mireia Mollà.

La portaveu de Compromís ha explicat que “este és el cas de la Fundació de l’Esport Il·licità, un organisme que certament el PSOE va gestionar de manera ruïnosa, però que ha servit al PP per a justificar la seua privatització, en compte d’apostar per altres fórmules més beneficiosos per als il·licitans i les il·licitanes, com la creació d’un Consell Municipal de l’Esport que garantitze la correcta gestió del servei i el seu objectiu social”.