Compromís per Elx lamenta que el PP concentre les retallades en els serveis públics i en els treballadors municipals

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “l’equip de govern del PP ha concentrat les retallades en els serveis públics i en els treballadors municipals, una decisió amb la que l’Ajuntament està deixant desprotegits a aquells que més estan patint la crisi i amb la que està desmantellant les prestacions ciutadanes”.

Mollà ha explicat que “el regidor d’Hisenda, Manuel Latour, ho va deixar ahir ben clar amb el pla de sanejament que ha proposat i que contempla retallar tres milions d’euros en personal de l’Ajuntament i continuar amb la política de supressió de serveis que el PP ha encetat només començar a governar”.

“Des de Compromís per Elx ja vam demanar fa mesos a l’alcaldessa, Mercedes Alonso, que explicara clarament als il·licitans i a les il·licitanes en què es va a traduir la retallada en la plantilla municipal, és a dir, que diguera quins serveis deixaran de prestar-se si s’efectua este acomiadament de treballadors, però seguim sense escoltar cap explicació al respecte”, ha assenyalat la portaveu.

En este sentit, Mireia Mollà ha afirmat que “és un despropòsit que l’equip de govern del PP venga com un èxit la supressió del bus lliure i la pujada dels impostos municipals, com és el cas del IBI, mentre reconeix sense cap tipus de vergonya que està assumint obres que li corresponen a la Generalitat”.

“El que s’espera d’una alcaldessa en un moment com este és que toque portes i exigisca a la resta d’administracions un finançament digne per a l’Ajuntament, per a que no siguen els ciutadans els que carreguen amb el pes de la crisi; però Mercedes Alonso ja ha deixat clar que prefereix no molestar el seus companys de partit i fer que els il·licitans paguem les retallades”, ha destacat la portaveu de Compromís per Elx.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *