Compromís per Elx demana a l’equip de govern que programe “pensant en totes les sensibilitats culturals”

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha demanat a l’equip de govern i en especial al regidor de Cultura, Pablo Ruz, que realitze la programació cultural de la ciutat “pensant en totes les sensibilitats culturals, en totes les edats, tots els tipus de públic i sense marginar cap preferència”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que Ruz anunciara ahir la programació cultural de la ciutat per als pròxims sis mesos, una elecció que, segons la portaveu, “especialment en l’apartat musical no es dirigeix al públic jove o alternatiu, i, per tant, és difícil compartir amb el PP la idea de que es tracta d’una programació de primer nivell”.

“Des de Compromís per Elx no estem en contra de les actuacions dels artistes contractats, però entenem que el ventall de les actuacions musicals és prou reduït i deixa fora de cartell a grups d’altres estils musicals, com rock o indie, que també tenen un gran nombre de seguidors, com demostra l’èxit dels festivals que es realitzen al llarg d’Espanya”, ha explicat Mireia Mollà.

La portaveu de la coalició ha assenyalat que “durant l’anterior legislatura Compromís va aconseguir situar a Elx com a referència d’aquests estils musicals moderns i atraure a milers d’espectadors de fora de la ciutat, de manera que seria lamentable que Elx donara un pas enrere com a icona cultural”.

Mireia Mollà ha recordat que “el PP està tractant d’imposar un criteri únic a Elx sense comptar amb els ciutadans, ja ho va fer amb el canvi dels noms de carrers i d’institucions només arribar al govern i ara vol esborrar també els trets moderns que ha adquirit la ciutat en matèria cultural durant els últims anys”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *