La portaveu del grup municipal critica que l’alcalde, Pablo Ruz, renuncie al projecte de regeneració de la façana est d’un barri que necessita molta inversió

La portaveu del grup municipal, Esther Díez, ha criticat hui que l’equip de govern liderat per Pablo Ruz, renuncie al projecte de la regeneració urbana i ambiental de la façana est del barri de Carrús.

“Des de Compromís lamentem que el govern de Pablo Ruz renuncie a un projecte estratègic com és la regeneració de la façana est de Carrús, una actuació que revitalitzaria el barri des d’un punt de vista urbà i ambiental i on, precisament, els entorns de Casa Blanca i de Patilla són els que més necessiten una actuació urgent en aquest sentit i renunciar a aquest projecte és un abandó absolut”, ha manifestat la portaveu després de conèixer la intenció del govern municipal de desistir amb aquesta actuació.

Com ha explicat Díez, “és cert que els tràmits de contractació dʻaquest projecte es van endarrerir més del que s’esperava per qüestions alienes al tràmit com a tal, però això no pot ser una excusa del govern municipal per renunciar a aquest projecte”.

Per a la portaveu, “es tracta d’una qüestió de voluntat política perquè estem en un moment en què hi ha múltiples subvencions i fons europeus on aquest projecte encaixa, que poden sol·licitar-se per finançar-la i assegurar que siga una realitat aquesta actuació tan demandada pels veïns d´aquesta zona”.

“Cal tenir en compte que el govern de Pablo Ruz està gastant aquesta legislatura un milió d’euros més en assessors, per tant, és una qüestió de voluntat, no d’ingressos. Tot i que el PP mai no ha tingut molta voluntat, ja sabem la postura que va prendre amb la ubicació del Palau de Congressos que paga la Diputació d’Alacant al municipi, quan es va posar totalment en contra d’ubicar-lo al barri de Carrús”, ha sentenciat la portaveu.