Compromís per Elx valora positivament les festes d’agost, les primeres en les quals els il•licitans i il•licitanes podien optar a accedir a tribunes de desfilades i el Misteri

12524281_1043744562371125_5080373461932321474_n

Compromís per Elx valora positivament les festes d’agost, les primeres en les quals els il•licitans i il•licitanes podien optar a accedir a tribunes de desfilades i el Misteri

Elx, 16 Agost 2016

 

La portaveu de Compromís per Elx Mireia Mollà, ha realitzat un balanç molt positiu de la Festes d’Elx de 2016 i ha assegurat que “l’èxit s’ha basat en la gran afluència de públic, tant de dia com de nit”.

 

Ha qualificat a més les festes com “molt participatives, on tant els veïns i veïnes d’Elx, com els visitants a la nostra localitat durant aquests dies de festa, s’han bolcat i han eixit al carrer participant en totes i cadascuna de les activitats organitzades per les diferents regidories de l’Ajuntament i els ents, comparses i associacions festeres.

 

“Es pot dir que ha sigut una de les festes patronals més participatives dels últims anys, on l’assistència, tant en les activitats més tradicionals, com en les noves, el nombre de participants ha augmentat”, ha assenyalat.

 

“Volem congratular-nos a més del gran acolliment que ha tingut el sorteig enguany de places en les tribunes per a veure les desfilades i el Misteri entre la ciutadania, obrint així la possibilitat que qualsevol persona poguera ser participe en un lloc privilegiat de la grandiositat de les nostres desfilades o de gaudir del gran patrimoni de la humanitat que suposa el Misteri” relata Mollà.

 

Mollà ha ressenyat a més la” modernització en els actes de les festes des del  pregó, enguany realitzat per un notable científic com és Francisco Juan Martínez Mojica, fill predilecte d’aquesta ciutat, que va congregar a centenars de persones en la Plaça de Baix, evidenciant que Elx és també bressol de grans investigadors, fins al concurs de grimpa de palmera en el qual enguany han participat per primera vegada dones, fent palesa que les dones han d’ocupar un lloc important en tots els àmbits de la festa”.

 

“El Misteri, les Entrades de Moros i Cristians, la Gran Xaranga, les Mascletas, també està la nostra gastronomia en els Racons Festers, la batalla de les flors; tot açò és el que han pogut gaudir tant habitants com a visitants durant els últims dies, un plaure per als sentits que va sumant participants, obrint-se a la ciutadania i sobretot millorant-se cada any” ha conclòs la regidora de Turisme, Mireia Mollà.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *