Compromís alerta de la inundació de l’àrea d’Infantil del col·legi Clara Campoamor

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “a causa de les pluges registrades anit en el nostre municipi l’accés a l’àrea d’Infantil del col·legi Clara Campoamor ha quedat inundat, de manera que els alumnes no han pogut accedir per esta entrada hui a les aules”.

 

Mollà ha recordat que “este centre va ser inaugurat l’any 2010 i, per tant, és de molt recent construcció, de manera que no entenem per què la Conselleria no va preveure un sistema esta situació que s’ha ocasionat amb una pluja del tot normal”.

 

“Per tant, demanem a la Conselleria d’Educació que busque un sistema de drenatge per evitar que es torne a repetir esta inundació i evitar així els problemes que genera en els alumnes més petits del centre”, ha indicat.

 

Alhora, la diputada ha assenyalat que “instem al regidor d’Educació, Daniel McEvoy, a traslladar esta qüestió al Govern valencià per a que es puga corregir en el menor temps possible”. 

Arxivat en: Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *