Compromís exigeix saber per què s’està desmantellant l’hort annex al col·legi Clara Campoamor i si té vinculació amb el CIS

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “exigim a l’equip de govern que diga a la ciutadania per què s’està desmantellant l’hort de palmeres ubicat junt al col·legi Clara Campoamor i que aclarisca si este terreny s’està adequant per a la construcció del centre d’iniciativa social (CIS) anunciat recentment per la Conselleria d’Educació”. 

Mollà ha explicat que “segons hem pogut observar, els treballadors municipals estan desmantellant este hort, que en l’actualitat acull nombrosos exemplars de palmeres i que suposa una zona verda per als veïns de la zona i la comunitat educativa del Clara Campoamor”. 

“En este sentit, volem que el govern municipal ens indique per què s’ha pres esta decisió d’acabar amb un hort de la ciutat que es manté en bones condicions”, ha assenyalat.

Així mateix, la portaveu local ha assegurat que “este hort s’ubica pròxim a la zona en què l’Ajuntament indicà que s’ubicaria el centre d’iniciativa social i, en este sentit, volem saber si és que ja s’han començat les obres d’adequació d’este terreny públic que es pretén donar a la iniciativa privada”. 

“Si el desmantellament de l’hort s’està fent amb esta finalitat, exigim a l’equip de Mercedes Alonso que ens diga si la Junta de Govern local ja ha aprovat la cessió dels terrenys, doncs es tracta d’una decisió que afecta a tota la ciutadania d’Elx i que l’equip de govern, amb l’obscurantisme que el caracteritza, no ha fet pública”, ha apuntat.

A més, Mireia Mollà ha preguntat “per què són els treballadors municipals els que han d’adequar un terreny que va a explotar una empresa privada, ja que sembla que el cost zero que tant li agrada reivindicar a Alonso és només per a particulars i no per a les arques públiques”. 

“En definitiva, volem explicacions sobre una qüestió que demostra que les prioritats d’este govern local passen per acontentar determinats interessos en lloc de vetllar pel benefici del conjunt dels il·licitans i il·licitanes que són els propietaris del patrimoni públic”, ha conclòs.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *