Compromís demana a l’Ajuntament d’Elx que no abandone el projecte d’alberg juvenil i destaca els beneficis que tindria per al turisme i els col·lectius juvenils

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha demanat hui a l’Ajuntament que “recapacite i no abandone el projecte d’alberg juvenil, ja que esta obra suposaria dotar la ciutat d’un tipus d’oferta turística inexistent en l’actualitat i facilitar a les associacions juvenils un edifici que podrien aprofitar per a les seues activitats”. 

Mollà s’ha pronunciat així després que l’equip de govern del PP haja modificat el projecte original de l’alberg juvenil per a passar a destinar-lo a residència d’estudiants i residència esportiva.

“En la nostra opinió, és un error no construir un alberg juvenil, ja que Elx necessita comptar amb una instal·lació d’este tipus que puga acollir els turistes joves que busquen allotjaments a un preu reduït i, per això, no compartim la postura del govern municipal de que no hi ha demanda d’este servei, com tampoc és cert que competisquen amb l’oferta hotelera actual, que té un altre perfil de client”, ha detallat.

La portaveu de Compromís per Elx, que ha recordat que en les principals ciutats del nostre territori compten amb este tipus d’instal·lacions, ha assegurat que “a més, si es posara en marxa l’alberg també podria servir com a residència d’esportistes i estudiants, però a l’inrevés es limita l’oferta només a este públic”. 

“D’altra banda, les associacions juvenils podrien aprofitar l’edifici per a les seues iniciatives i, de fet, també podrien ser les que gestionaren directament l’alberg, com ja ocorre en altres ciutats com València”, ha proposat Mireia Mollà, que ha lamentat que “en lloc de contemplar estes possibilitats, l’equip de Mercedes Alonso opte, com sempre, per privatitzar el servei”.

Per tant, la portaveu local ha indicat que “esperem que l’Ajuntament, d’una vegada, pense en els interessos de la ciutadania i recupere un projecte que tindria beneficis econòmics i socials per a la ciutat”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *