Compromís lamenta que l’equip de govern gaste els diners dels il•licitans en tapar les vergonyes del Consell

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “és una vergonya que l’equip de govern del PP utilitze els diners dels il•licitans en tapar les vergonyes del Consell i damunt ho justifique amb l’argument de la bona relació entre les dues administracions”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que el regidor d’Educació en l’Ajuntament d’Elx, Daniel McEvoy, explicara ahir que l’Ajuntament és qui està pagant per les obres en diferents centres educatius de la ciutat, com és el cas de la instal•lació de la calefacció en el col•legi El Palmeral, la reparació de la calefacció del López Orozco o la creació del menjador en el Giner de los Ríos.

La portaveu de Compromís per Elx ha explicat que “considerem que és una molt bona notícia que vagen a realitzar-se estes actuacions tan necessàries, però volem recordar que és la Generalitat i no l’Ajuntament qui ha de fer-se càrrec d’elles” i, en este sentit, ha afegit que “és vergonyós que el regidor d’Educació justifique esta situació per la bona relació entre les dues administracions, en lloc de reivindicar al Govern autonòmic que còrrega amb la despesa”.

“Els col•legis d’Elx porten anys suportant deficiències per la falta d’inversió de la Generalitat en Educació, una situació que es veu agreujada ara per la situació de bancarrota en què es troba el Govern valencià a causa de la nefasta gestió que ha fet el PP dels diners públics”, ha explicat Mireia Mollà, que ha apuntat que “per tant, el que ha de fer l’equip de Mercedes Alonso és denunciar esta situació i no tractar de tapar les vergonyes dels seus companys a València”.

La portaveu de Compromís per Elx ha indicat que “la Generalitat ha de pagar estes despeses i així l’Ajuntament podrà dedicar els seus recursos a altres qüestions que sí siguen de la seua competència”.

Alhora, Mireia Mollà ha exigit a la Conselleria d’Educació que porte a terme les obres pendents en la ciutat, com la construcció del col•legi de l’Altet, l’habilitació del IES número 11 i els col•legis 36 i 37 o l’ampliació del IES Montserrat Roig i els col•legis de Les Baies i Torrellano.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *