Compromís per Elx convidem a la ciutadania a assistir a la xarrada del conseller Manuel Alcaraz a Elx

En el marc de les jornades organitzades per la Generalitat Valenciana, ‘Diàlegs d’Estiu’, aquest dilluns dia 10 s’hi ha organitzat una trobada ciutadana al municipi de la mà del conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz. L’acte se celebrarà al Centre de Congressos a les 19.30 hores i des de Compromís per Elx volem convidar als ciutadans i les ciutadanes a assistir a aquesta interessant jornada.

“Es tracta d’una bona oportunitat per conéixer més a prop les actuacions del Consell i resoldre inquietuds donat que els i les membres de la Generalitat respondran a les preguntes dels assistents en aquestes jornades obertes que naixen per apropar la gestió a la ciutadania perquè creiem fermament en la transparència i en la rendició de comptes”, ha assenyalat la portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà.

També la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, acudirà a una trobada amb la ciutadania a Oriola el dimarts 11 a les 19 hores.

Per assistir a l’encontre és necessària la inscripció prèvia en el següent enllaç https://forumestiugva.org/

Arxivat en: elx, Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *