Festa comarcal de Compromís dels dos anys de Govern a Elx

Aquest dissabte Compromís celebrem a Elx els dos anys de Govern amb un acte-festa a l’Hort de Baix a partir de les 19 hores amb actuacions musicals i la participació de la portaveu de Compromís i vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra i la portaveu adjunta de Compromís i regidora a l’Ajuntament d’Elx Mireia Mollà.

A l’acte comarcal participaran també els col·lectius del sud de la província i està previst que a les 19 hores actue el grup musical ‘Fusta i Jazz’, a les 20 hores intervindran els portaveus dels grups i després hi haurà música Dj. a càrrec de NataliaTBV.

“Compromís hem fet dos anys de gestió i volem celebrar que les administracions s’hi han reconciliat amb la ciutadania. Volem celebrar els dos anys de polítiques valentes, dos anys de mesures decidides que han estat posant en el centre a les persones, situant el nostre territori fora del mapa de la vergonya i la corrupció i treballant per convertir-nos en ciutats sostenibles i capaces d’impulsar l’eixida de la crisi”, ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà.

Des de Compromís convidem a tots i totes a assistir al nostre acte i passar una jornada lúdica en el cor del Palmerar d’Elx i celebrar el camí que ja hem recorregut i el que encara queda per fer.

Arxivat en: elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *