Els regidors de Compromís emetran el seu vot en contra de les decisions sobre el projecte del Mercat Central

Mireia Mollà: “No defensarem de cap de les maneres el model de Mercat del PP: un model d’aparcament contrari al sentit comú de les capitals europees i espanyoles que caminen cap a l’harmonització del trànsit i construir centres amables amb dinàmiques centrades en el benestar de les persones, el petit comerç, l’oci, els turistes i els veïns i veïnes

“El grup municipal de Compromís per Elx ha comunicat en roda de premsa que a partir d’ara els quatre regidors votaran en contra en els punts referents al Mercat Central a la Junta de Govern Local. Així ho ha explicat la portaveu del grup municipal, Mireia Mollà i ha assenyalat que després de demanar per escrit als serveis jurídics de l’Ajuntament d’Elx aquesta possibilitat, se’ls ha comunicat que sí es pot votar en contra, encara que no siga ortodox, aquest extrem que des d’un principi i de manera verbal se’ls havia comunicat que no era possible, motiu pel qual Compromís s’aixecava de la sessió en les decisions referents a aquest projecte.

“No defensarem de cap de les maneres el model de Mercat del Partit Popular: un model d’aparcament, que no quadra amb el tipus de municipi al qual hauríem d’estar aspirant. Que ningú pose en dubte que Compromís ha estat, està i estarà sempre en contra d’un projecte que danya els interessos generals de la ciutat”, ha assenyalat Mollà qui s’ha referit a la resta de formacions polítiques de la ciutat, a totes, perquè expliquen aquestes conseqüències econòmiques que asseguren que existeixen.

“Algunes persones qüestionen que el trencament de la relació contractual amb Aparcisa pogués elevar conseqüències econòmiques, l’únic paper escrit dels serveis municipals posa en dubte aquestes conseqüències. En un informe es dubta que la rescissió del contracte hi haja un lucre cessant, les despeses produïdes del mercat provisional i els tasts sí s’haurien d’abonar, però més enllà es posa en dubte. Seria un bon moment perquè posaren exemples, si tan convençuts estan. Per a nosaltres és qüestionable, els serveis jurídics no ho han deixat clar, ja que el qüestionen. Aquells que diuen que segueixen endavant amb el projecte sota una inèrcia per una suposada indemnització, que ho argumenten i no motiven”, ha indicat Mollà.

A més, la portaveu ha demanat al PP que “deixe de fer el ridícul, perquè no li agrade el pronunciament de la Mesa de Mobilitat, que diga que no hi haurà més trànsit, per a què volem un aparcament? És tan absurd. Amb aquestes declaracions Vicente Granero està carregant contra el mateix informe econòmic de la mateixa empresa, que parla d’aquest nombre de vehicles perquè li surten els comptes, Aparcisa, que és una empresa que fa aparcaments, en aquest projecte té un pes específic el trànsit que generarà, que per cert té tots els informes en contra”.

Arxivat en: elx, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *