Acord de treball conjunt pel retorn de la Dama d’Elx

En la reunió celebrada ahir a Elx entre les diferents forces polítiques de la província a proposta del diputat de Compromís, Ignasi Candela, per tractar el retorn de la Dama al municipi, s’ha manifestat l’interés comú pel seu regrés, un fet que per a tots els assistents beneficiaria al conjunt de les il·licitanes i els il·licitans.

“Aquesta reunió ha servit per a trobar punts comuns, intercanviar impressions prèvies al debat de la Proposició No de Llei presentada en el Congrés dels Diputats i trobar una postura unànime”, ha assenyalat Candela.

Està previst que la PNL es debatrà en la Comissió de Cultura del Congrés dels Diputats en febrer.

“Tenint en compte l’acord unànime al qual ha arribat el Ple de l’Ajuntament d’Elx per treballar pel regrés de la Dama, els parlamentaris provincials també s’han compromés a treballar en aquesta línia i llevar al Congrés dels Diputats aquesta postura”, ha assegurat la portaveu del grup municipal i diputada en les Corts, Mireia Mollà.

Arxivat en: Cultura i Educació, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *