Mollà: el desenvolupament d’energies renovables al nostre municipi ens ajudarà a apropar-nos a eixe gran objectiu d’Elx Capital Verda Europea 2030

Compromís per Elx considera que és una molt bona notícia per a la ciutat la futura instal·lació d’una planta fotovoltaica al termini municipal il·licità. Aquest projecte ha estat quatre anys bloquejat, per sort, la Direcció General de Medi Natural i d’Avaluació Ambiental acaba de donar el vistiplau a la declaració d’impacte ambiental, tal com publica el diari Informació, un complex que podria, per fi, començar a construir-se aquest any en terrenys que corresponen a les partides d’Els Bassars, Vallverda i Torrellano.

La portaveu del grup municipal de Compromís, Mireia Mollà, agraeix al Consell la rapidesa en la gestió perquè el municipi compte amb aquest tipus d’energies renovables i que ajudarà a la ciutat a perseguir eixe gran objectiu que s’ha fixat: convertir-se en Capital Verda Europea 2030. Les energies renovables són un nou jaciment d’ocupació, cal explotar l’ocupació verda, un sector a on hi ha un gran nínxol d’oportunitats i que serà el futur productiu. Hi ha molt potencial i tenim experiències però amb la crisi i des del 2012, amb la reforma energètica que va aprovar el Govern i que descarrega en part en les renovables el problema del dèficit de la tarifa, el sector està paralitzat”, ha conclòs la portaveu.