Compromís condemna les afirmacions de l’humorista Jorge Cremades i està satisfet per la decisió de l’Ajuntament d’Elx

Compromís condemna les afirmacions masclistes realitzades per l’humorista alacantí Jorge Cremades i publicades pel diari El Español, quan afirma que “n’hi ha més violacions d’homes que de dones” i estem satisfets per la ràpida i encertada decisió de l’Ajuntament d’Elx en anul·lar l’espectacle.

“El simple tractament que l’humorista fa sobre la problemàtica tan gran i que es cobra la vida de moltes dones cada any, no es pot consentir ni tolerar. Aquest tipus de raonaments i comentaris realitzats per un personatge públic no ajuden absolutament res a conscienciar a prop d’aquesta xacra, del respecte a les persones, i la igualtat de gènere”, ha manifestat la portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà.

“Al contrari”, continua la portaveu, “aquest tipus d’afirmacions alimenten uns odis que al nostre paréixer, inciten més bé a aquests comportaments masclistes. No es poden amagar darrere del fet políticament incorrecte de l’humor, afirmacions que banalitzen els delictes d’odi, violacions, violència masclista, etc”.

Arxivat en: Cultura i Educació, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *