El grup municipal de Compromís per Elx celebra que la moció proposada per la PAH d’Elx sobre la Llei per la Funció Social de l’Habitatge de la Comunitat Valenciana i registrada per Compromís per al ple municipal de demà compte finalment amb el suport de tots els grups municipals.

Des del grup municipal han indicat que la moció registrada es convertirà demà en una declaració institucional i han assenyalat la importància que l’Ajuntament d’Elx es pronuncie a favor de garantir el dret de les persones a un habitatge digne.

En aquest sentit, la portaveu del grup municipal, Mireia Mollà, ha destacat “els esforços del Govern valencià per tramitar aquesta llei que té com a objectiu transformar el principi constitucional de l’accés a l’habitatge en un vertader dret i que el concep com un servei d’interés general”.

“A més, des de Compromís seguirem treballant també per reivindicar aquest dret davant el govern de Mariano Rajoy, que ha girat l’esquena al llarg d’aquests anys a les persones que es trobaven en una situació més vulnerable i al qual li seguim exigint mesures que reconeguen que comptar amb un habitatge és una necessitat humana de primer ordre”, hi ha conclòs la portaveu.