La coalició es felicita perquè el Consell impulsa per fi una reclamació històrica d’Elx i Santa Pola  i comence la fi de “una via negra indigna per a la tercera ciutat valenciana i per a qualsevol espai urbà de qualitat que es precie”, ha considerat la portaveu Mireia Mollà sobre una via en la qual se solen registrar accidents de trànsit i que segons dades del Consell, ha arribat a registrar diàriament 16.000 vehicles. 

Compromís vigilarà perquè el projecte de millora de la CV-865, que uneix Elx i Santa Pola, complisca amb els requisits establits per la Generalitat Valenciana perquè la nova via incloga un espais reservats per al vianant i la circulació de bicicletes en aquesta obra.

La coalició es felicita perquè el Consell haja respost a aquesta reclamació històrica d’il·licitans i santapolers, que va tornar a entonar-se el passat 8 d’octubre després de la reunió mantinguda per la regidora de Turisme i Relacions Institucionals d’Elx i coportaveu de Compromís en les Corts, Mireia Mollà i l’alcaldessa de Santa Pola, Yolanda Seva Ruíz.

«És un projecte que serveix a les persones i la utilitat de les quals serà percebuda per la ciutadania d’ambdues ciutats. La carretera és una via negra indigna per a la tercera ciutat valenciana i per a qualsevol espai urbà de qualitat que es precie”, ha considerat Mollà sobre uns municipis que viuen de la mà.

 Segons dades de la Generalitat, la intensitat de tràfic d’aquesta carretera pot arrivbar a registrar diàriament 16.000 vehicles com a mitjana, convertint-se en un exemple paradigmàtic de les diverses carreteres locals saturades en la província d’Alacant i que acaben per desbordar-se a l’estiu.