La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat que “el Partit Popular intenta camuflar les seues vergonyes e imputacions darrere de crítiques infundades i absurdes a la corporació municipal. Les últimes aparicions en premsa dels populars criticant a Turisme o inclòs al Consell, manquen de sentit i amb aquesta actitud l’únic que intenten és tirar balons fora.

“El PP s’amaga i evita donar explicacions sobre el suposat finançament il·legal del Partit Popular a Elx, darrere d’absurdes intervencions en els mitjans de comunicació. A més la senyora Mercedes Alonso encara no ha explicat a què va anar a Göteborg, a tot pagat, a més de posturejar, volem saber què va aportar la diputada de Família i Ciutadania en un viatge que va costar més de 110.000 euros als alacantins”, ha conclòs Mollà.

Des de Compromís lamentem l’actitud del Partit Popular i exigim que donen explicacions sobre la investigació que ha reobert el jutge i dels viatges pagats amb els diners de tots els alacantins i alacantines”.