La regidora Mireia Mollà assumirà les competències de Turisme

 Des de Compromís per Elx es mostren satisfets per l’acord de configuració del nou govern municipal fet públic hui i que suposa la incorporació del Partido de Elche. Des de la formació destaquen que sempre han estat oberts a compartir el govern municipal amb els partits que recolzen les polítiques de canvi reflectides al programa de govern i, en este sentit, consideren positiu que el Partido de Elche se sume al govern local.

Pel que respecta al grup, la regidora Mireia Mollà assumirà les competències de Turisme i  la regidora Esther Díez serà tinent d’alcalde.

“Des de Compromís per Elx es treballarà amb tots els grups polítics pel ben comú del conjunt dels il·licitans i les il·licitanes i el nostre desig és arribar al consens en moltes mesures, perquè això serà molt beneficiós per al municipi”, ha assenyalat Díez.

“Estem molt satisfets per la incorporació del  Partido de Elche a l’equip de govern, també estem satisfets perquè pensem que seran uns bons companys de viatge i perquè sabeu que en Compromís som uns fels defensors de la pluralitat política. Sempre hem estat oberts a diàleg amb tots, menys amb el Partit Popular, la mateixa posició que vam tindre en maig, moment en el qual obrirem la possibilitat a tots i a totes d’unir-se a l’equip de govern. Considerem que és un acord satisfactori que ens permetrà seguir avançant en les polítiques municipals i lis donem la benvinguda”.

Compromís sempre ha dialogat amb totes les parts i ha sigut la cola que ha mantingut unit aquest govern amb l’única intenció de treballar i millorar Elx. Compromís sempre intentarà buscar espais de pluralitat i diàleg els més amplis possible.